Over mijzelf

Ik dans al sinds dat ik 4 jaar ben. Ik ben toen begonnen in een sportzaaltje met kleuterdans. Dit werd gegeven vanuit de gemeente Hoorn. Toen ik 7 was ben ik naar een dansschool Verbiest in Hhoorn gegaan. Daar heb ik kids swing gevolgd op deeen zaterdagen. In deze lessen werkte je onder andere aan: Salsa Chachacha en Rumba. Dit was alleen wel zonder partner, omdat daar toen nog geen jongens danste.

Kids swing heb ik gedaan tot mijn 10de. Daarna ben ik naar een hogere dansschool gegaan (Dazzling in Zwaag) daar ben ik mijn 1ste jaar begonnen met hip-hop. Dat beviel mij zo goed dus ben ik daarmee doorgegaan. In mijn 4de jaar dat ik danste bij Dazzling, ben ik begonnen met de Dazzling academie.  Bij de Dazzling academie deed ik Jazz, Modern, Klassiek ballet, Hip-hop, Dolo bodycoaching en improvisatie compositie. Dat heb ik in toen in juli 2015 afgerond met een optreden en een certificaat. In totaal had ik dat 2 jaar gedaan.

Op jonge leeftijd wist ik al ik wil danser worden. Dazzling was een super dansschool, maar ik wilde meer. Toen ben ik de oriëntatie lessen bij Lucia Marthas gaan volgen. In dat jaar zat ik ook in de vierde klas dus ik moest een keuze gaan maken naar welke mbo school ik wilde. Bij bijna alle Mmbo dansopleidingen auditie gedaan, en toen werd ik aangenomen bij het Nova College in Haarlem.
Sinds mijn eerste jaar op het Nova begon ik met het geven van danslessen. Dit werden er steeds meer en ik vond het geweldig!
In 2017 ben ik met vlag en wimpel geslaagd, en ben ik mij 100% gaan focussen op het geven van dansles. Vandaag de dag geef ik les in Nieuw Vennep bij Dance flow, en in Santpoort-Noord bij Balletstudio Jolein.
De lessen die ik geef zijn: Modern/Klassiek, Streetjazz, Streetdance, Urban, Hiphop, Boysdance, Tap en ik train 2 demoteams waarmee we regelmatig wedstrijden hebben..
De droom is ooit om een eigen dansschool te beginnen in Italië, vandaar ook de naam Ciao Dancing.